портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Служба судової охорони Донеччини відзначила свою річницю

Опубліковано 27 лютого 2021 року, 13:44

Урочистий захід, присвячений першій річниці Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області, відбувся у Дружківці 26 лютого. 

Перший заступник Голови Служби судової охорони полковник Служби Станіслав Максимішин зазначив, що  Служба судової охорони Донеччини за рік роботи в регіоні досягла значних результатів у своїй діяльності.

«Служба судової охорони – наймолодший державний орган в Україні, який був фактично створений у середині 2019 року. Але вже тоді керівництво Служби судової охорони чітко розуміло, що запуск роботи нашої Служби на Донеччині й Луганщині є надпріоритетним. І сьогодні в судових установах Донеччини забезпечують безпеку та підтримують громадський порядок понад 200 судових охоронців, кожен третій із яких захищав незалежність і територіальну цілісність України зі зброєю в руках», – зазначив Станіслав Максимішин.

Він побажав не зупинятися на досягнутому, з оптимізмом дивитися та йти вперед, але завжди пам’ятати гасло: “Професійність, пильність, безпека правосуддя!”.

До особового складу з привітаннями звернувся також начальник Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області полковник Служби Андрій Єпур. 

Він подякував усім друзям та партнерам, які доклали багато зусиль, аби допомогти відремонтувати будівлю теруправління.

Участь в урочистостях взяли  керівники державних органів влади, міського самоврядування, органів системи правосуддя, правоохоронці та особовий склад теруправління. Від Донецької облдержадміністрації  Службу судової охорони на Донеччині привітав директор департаменту цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи ОДА Ігор Бойко. Йому передали подяки для голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка та заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна. 

Під час заходу гостям презентували спецзасоби, які використовують судові охоронці під час служби, показовий виступ взводу швидкого реагування та підрозділу особового захисту суддів, а також зробили ознайомчу екскурсію будівлею теруправління.

Начальнику територіального управління Андрію Єпуру вручили почесну нагороду. Деяких співробітників Служби було відзначено за високі досягнення під час несення служби. До того ж в урочистій обстановці склали присягу ті, кому присвоїли нове спеціальне звання.

Служба судової охорони у Донецькій області