портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмуті пройшов "Молодіжний Євроквест"

Опубліковано 20 травня 2019 року, 16:51 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

18 травня в Бахмуті в рамках святкування Дня Європи пройшов "Молодіжний Євроквест", який був організований управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та комунальним позашкільним навчальним закладом "Донецький обласний дитячо-молодіжний центр".

У квесті взяли участь 23 команди з різних куточків Донецької області віком від 14 до 35 років – із Дружківки, Бахмуту, Маріуполя, Світлодарську, Новогродівки, Ганнівки, Гродівки, Краматорську, Авдіївки, Мангушу, Костянтинівки, Мирнограду та інших населених пунктів.

Під час заходу команди виконували різноманітні завдання, пов'язані з історією, культурою, традиціями Європейських держав. За результатами "Молодіжного Євроквесту" третє місце посіла команда "Ювілейний" Костянтинівського району, друге місце виборола команда "Кипріотський Dreem Team" з Краматорську, перше місце зайняла команда із Маріуполя під назвою "ДЮІ".

На головній сцені урочисте нагородження учасників провела начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна. Усі команди, які взяли участь у "Молодіжному Євроквесті", отримали грамоти та цінні подарунки.

Також у рамках святкування Дня Європи управлінням у справах сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації було проведене конкурс фотозон серед молодіжних центрів Донецької області. 
Представники молодіжних центрів обладнали цікаві та сучасні куточки для фотографування. Окрім цього для молоді було організовано тренінги із сортування сміття, цікаві майстер-класи. Мешканці та гості Бахмуту змогли долучитися до акції «Я хочу відвідати…» написавши назву країни, подорож до якої є їх мрією. 

Усі молодіжні центри області, що долучилися до участі у конкурсі фотозон, отримали подарунки.