портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області представники парламенту Швеції та ПРООН зустрілися з членами громадської ради

Опубліковано 20 травня 2019 року, 16:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

20 травня делегація представників парламенту Швеції та представників Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй нанесли офіційний візит до Донецької області. Делегація складалася з представників шведського парламенту (Риксдагу), Шведської агенції міжнародного розвитку (Sida) та представників Нордичного офісу Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН). Вони зустрілися з головою та членами громадської ради.

Метою заходу стало обговорення подальших напрямків розвитку регіону в рамках партнерства між Урядом Швеції та Програмою розвитку ООН в Україні.

Представники парламенту Швеції були зацікавлені питаннями щодо формування громадських об’єднань, участі недержавних ГО та громадських рад у житті громади. Також їх хвилювало питання впровадження гендерної політики в регіоні.

Уряд Швеції є одним з надавачів підтримки діяльності Програми ООН із відновлення та розбудови миру за напрямами зміцнення взаємодії між органами місцевого самоврядування та населенням, підвищення соціальної згуртованості та громадської безпеки, покращенням якості надання адміністративних послуг та їх доступності для всіх верств населення.