портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Бахмутському районі відбулась презентація обладнання для Нової української школи

Опубліковано 01 серпня 2019 року, 17:38

1 серпня в Бахмутському районі відбулася презентація дидактичного матеріалу та шкільних меблів для Нової української школи (НУШ). У заході взяли участь керівництво Бахмутської райдержадміністрації,  представники Бахмутської районної ради, педагогічної спільноти та громадськості.

На початку презентації в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Єрохіна висловила подяку  депутатському корпусу Бахмутської районної ради, відділу освіти райдержадміністрації за сприяння та великий обсяг проведеної роботи з покращення якості освіти.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Грек запевнив, що всі перші класи районних шкіл будуть забезпечені обладнанням та дидактичними матеріалами до 1 вересня.

Більш ніж п’ять мільйонів гривень витрачено на обладнання та приладдя для 18 кабінетів початкових класів навчальних закладів Бахмутського району за програмою Нова українська школа. Кабінети для першокласників будуть забезпечені необхідним комп’ютерним обладнанням – інтерактивними проекторами, проекційними екранами, ноутбуками для вчителів, фабриками друку, станціями для ламінування.    

Бахмутська РДА