портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Богородичному відкрито відремонтований міст

Опубліковано 27 серпня 2019 року, 17:33 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у с. Богородичне за участю голови Донецької облдержадміністрації Павла Кириленка було урочисто відкрито відремонтований міст через Сіверський Донець.  На 233-метровому мосту підсилили усі конструкції, зробили ефективну систему відведення стічних вод, відновили пішохідні тротуари, заасфальтували проїзну частину, замінили бар’єрне огородження. Ремонт обійшовся у понад 30 млн грн: 16,1 млн грн виділено з обласного бюджету, 15 млн грн - з державного.

«Якість робіт сьогодні перевірив особисто і хочу сказати, що поважаю людей, які роблять те, що обіцяли: заявлених термінів підрядник дотримався, роботи проведені на високому рівні. За це від імені Донецької обласної державної адміністрації нагородив грамотами і подяками кращих дорожників, які працювали на об'єкті», - наголосив Павло Кириленко.

Нагадаємо, міст у Богородичному був побудований у 1972 році, востаннє ремонтувався у 2003-му. Нинішні ремонтні роботи виконало ТОВ "ВП Мост". Це вже третій великий міст через Сіверський Донець, який був відремонтований протягом останніх кількох років. Таким чином на півночі області відновили усі великі мости через головну річку Донеччини, які потребували ремонту. Вже успішно експлуатується 301-метровий міст у селищі Закітне і 331-метровий поблизу Брусівки.