портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відновлено вже понад 950 будинків на лінії розмежування

Опубліковано 09 вересня 2020 року, 19:22

Понад 950 будинків на лінії розмежування, які були пошкоджені внаслідок збройної агресії Російської Федерації, відновлено у Донецькій області станом на 9 вересня. Про це повідомив заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, який під час робочої поїздки відвідав села Водяне та Гранітне, а також міста Мар'їнку та  Красногорівку.

"Станом на сьогодні відновлено вже 956 будинків на лінії розмежування. Роботи проводяться коштом матеріального резерву Донецької ОДА силами співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій. Впевнений, що найближчим часом нам вдасться досягти амбітної мети, визначеної очільником області Павлом Кириленко - відновити тисячу будинків, що постраждали від ворожих обстрілів", - заявив Вадим Філашкін.

Наразі найбільша увага приділяється відновленню покрівель, адже попереду осінньо-зимовий період, і необхідно вберегти житло людей від холоду та опадів. За словами Вадима Філашкіна, у матеріальному резерві області достатньо будівельних матеріалів для проведення усіх визначених робіт.