портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій облдержадміністрації на зустрічі з правлінням громадської ради розглянули нагальні проблеми області

Опубліковано 05 березня 2019 року, 17:03 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

5 березня в Донецькій ОДА відбулась зустріч з правлінням громадської ради під керівництвом голови Донецької облдержадміністрації Олександра Куця. Участь у заході взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз, директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова та заступник директора департаменту інформаційної та внутрішньої політики Ольга Ігнатенко.

Метою зустрічі стало вирішення актуальних питань життєдіяльності області та визначення напрямків співробітництва ОДА з громадською радою при облдержадміністрації у 2019 році.

Під час зустрічі розглянули питання поводження з безпритульними тваринами, етику поведінки виборців під час проведення голосування, створення спостережних рад при лікарнях 3-го рівня в Донецькій області. Особливо важливим виявилося питання комунікації департаменту охорони здоров’я з мешканцями південної частини області, реконструкції КПВВ «Майорськ», відстрілу диких тварин, відкачування шахтних вод, доступності обласних об’єктів, дуальну освіту, заробітну плату працівникам інклюзивних центрів, легалізації добровольців. Також обговорювали проблемні питання Лиманської ОТГ, переселенців, незаконної вирубки лісосмуг у Слов’янському районі, а також будівництва олімпійської спортивної бази у м. Слов’янськ.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації зауважив, що всі проблемні питання потребують вирішення, особливо ті, що пов’язані з життям та здоров’ям мешканців області.

«Проблеми, що стосуються надання медичних послуг, потребують негайного вирішення, тому що від ставлення лікарів до людей залежить життя і здоров’я громадян. Одразу вирішити це питання не вийде, тому що воно потребує наполегливої багаторічної праці. Наразі береться до уваги питання контролю діяльності медичних закладів в населених пунктах області, а також надання медичних послуг мешканцям Донеччини, особливо в південній її частині», – підкреслив Олександр Куць.