портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА розповіли про заходи з недопущення поширення коронавірусу на Донеччині

Опубліковано 12 березня 2020 року, 15:11 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Донецькій облдержадміністрації пройшов пресбрифінг щодо заходів з недопущення розповсюдження коронавірусу в Україні. Про готовність області до протидії вірусним інфекціям розповіли голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, начальник Краматорського прикордонного загону Анатолій Федорчук, заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я департаменту охорони здоров’я Олександр Педенко, директор департаменту освіти і науки Тетяна Сідашева та представник Донецького обласного лабораторного центру Тетяна Беломеря.

Під час вступного слова очільник області запевнив присутніх, що Донеччина повністю готова протидіяти випадкам виникнення захворювання на коронавірус.

«Структурні підрозділи ОДА та командування ООС спільно працюють на упередження можливих випадків виникнення захворювання на коронавірус. Вчора Уряд видав постанову з переліком заходів, які необхідно вжити задля недопущення поширення вірусу, сьогодні я підписав розпорядження щодо введення певних обмежень на території Донецької області. Попри усі чутки та маніпуляції, хочу запевнити – область готова до роботи навіть в умовах, коли на Донеччині будуть зафіксовані випадки появи коронавірусу», - заявив Павло Кириленко.

Голова Донецької ОДА також повідомив, що у області визначені лікарні, у яких хворі на коронавірус будуть проходити лікування, визначені місця розміщення осіб, направлених на карантин та обсервацію. Окремо Павло Кириленко зазначив, що вживаються заходи для недопущення проникнення захворювання на територію області через Маріупольський торговий порт та контрольні пункти в’їзду-виїзду. Очільник області наголосив, що обмежувальні заходи включають в себе додаткове обстеження осіб, що в’їжджають на територію області або ж залишають її.