портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА узгоджували організаційні та технічні питання проведення Дня Незалежності та Державного Прапора України

Опубліковано 07 серпня 2019 року, 16:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні, 7 серпня, для узгодження організаційних та технічних питань в Донецькій ОДА провели засідання комітету з підготовки та відзначення в Донецькій області державних, регіональних свят та пам’ятних дат у 2019 році. Очолив захід заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін. Участь взяли також керівництво структурних та територіальних підрозділів ОДА, військовослужбовці, правоохоронні органи та ГУ ДСНС в Україні.

Під час зустрічі розглянули узагальнену схему локацій під час проведення святкових заходів з нагоди Дня незалежності України в парку культури та відпочинку ім. О.С. Пушкіна, а також питання щодо залучення до участі в святі громадських організацій етнонаціональних спільнот області, обговорили пропозиції громадських організацій області щодо їх участі у святкових заходах. Зі штабом операції Об’єднаних сил погодили проведення спортивних конкурсів та змагань за участю військових з числа тих, хто бере участь в операції Об’єднаних сил, визначились щодо кількості точок торгівлі та громадського харчування.

Додатково також розглянули можливість створення безкоштовної Wi-Fi-зони на території парку ім. О.С. Пушкіна під час проведення святкових заходів з нагоди Дня незалежності України.