портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання колегії

Опубліковано 25 квітня 2019 року, 13:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

25 квітня в Донецькій ОДА відбулось засідання колегії під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Куця. Участь взяли керівники районних державних адміністрацій, місцевого самоврядування, правоохоронці та військові.

У ході засідання підвели підсумки роботи підприємств житлово-комунального господарства області в осінньо-зимовий період 2018-2019 рр. та завдання на період підготовки до роботи взимку 2019-2020 років, обговорили створення та розвиток містобудівного кадастру в Донецькій області, а також актуальні питання соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у Донецькій області.

Олександр Куць подякував військовим за створення безпечних умов для проведення Великодніх свят.

«Дякую військовим області за підтримку у розмінуванні кладовищ, де мешканці області на великодні свята будуть поминати родичів, друзів та знайомих. Також необхідно перед святами привести до порядку контрольно-пропускні пункти в’їзду-виїзду, у тому числі і між блок-постами», – підкреслив очільник області.

Керівник Донецької обласної ВЦА нагородив працівників області за значний особистий внесок, державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.