портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську проходить друга сесія проекту «Зміцнення інституційної спроможності молодіжних хабів східної України»

Опубліковано 25 січня 2019 року, 10:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

24 січня у Краматорську на базі КПНЗ "ДОДМЦ" стартувала друга сесія проекту «Зміцнення інституційної спроможності молодіжних хабів східної України», що реалізується громадською організацією «Запоріжжя місто можливостей» при підтримці GIZ IIPU: Perspectives for Eastern Ukraine – цього разу учасники розглянуть питання щодо сталого розвитку молодіжних центрів. До Краматорська завітали команди молодіжних центрів Костянтинівського району, Олександрівської та Сіверської об’єднаних територіальних громад. Захід проходить за підтримки департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації. 

Як зазначив один з тренерів семінару Володимир Панченко, голова Черкаської молодіжної ради, він залюбки поділиться своїм досвідом та знаннями для розвитку молодіжних центрів Донецької області бо круті ідеї не повинні ховатися у скриньках, а мають служити розвитку кожної громади. 

Планується проведення ще двох навчальних семінарів у м. Покровськ 28-30 січня та 1-3 лютого, де пройдуть навчання команди молодіжних центрів Великоновосілківського, Костянтинівського, Мар’їнського, Покровського та Нікольського районів.