портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську в 2020 році мають відкрити два нових стадіони

Опубліковано 18 лютого 2020 року, 17:05 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

18 лютого заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик провели в місті Краматорськ робочу нараду з питань реалізації програми Президента України «Велике будівництво».

Нагадаємо, на Донеччині до кінця 2020 року мають з’явитися 5 нових стадіонів, два з яких – у Краматорську. З графіком виконання запланованих робіт керівництво області ознайомив заступник Краматорського міського голови Юрій Люлька.

Спортивно-оздоровчий комплекс по вулиці Парковій біля дитячо-юнацької спортивної школи № 2, згідно проєкту, матиме футбольне поле зі штучним покриттям розмірами 105x68 м, бігові доріжки по колу, спортивні майданчики, трибуну для глядачів, а також освітлення. Об’єкт зводитиметься за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та співфінансування з міського бюджету.

У парку культури та відпочинку «Сад Бернадського» на завершальному етапі знаходиться облаштування критого футбольного поля зі штучним покриттям розмірами 60х40 м із освітленням та цифровим табло. Загальна вартість робіт склала 18722,3 тис. грн., проєкт реалізовано коштом державного бюджету (програма Мінрегіону) і місцевого бюджету (субвенція на соціально-економічний розвиток).

Зазначимо, що нові спортивні споруди дозволять розширити можливості для населення щодо занять фізичною культурою та спортом і проводити заняття цілорічно.