портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відкрили «Резиденцію Святого Миколая»

Опубліковано 10 грудня 2019 року, 16:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську провели урочисте відкриття «Резиденції Святого Миколая». У заході взяли участь представники Донецької облдержадміністрації, Донбаської державної машинобудівної академії, діти закладів загальної середньої освіти міста. На території резиденції розмістили декілька локацій для фотографування, а також локації з майстер-класами. Більше 1000 дітей зі всієї області писали Миколаю листи, перераховуючи бажані подарунки. Після святкових заходів дітей запросили до роботи у майстер-класах з виготовлення сувенірів-подарунків. Зокрема малеча вчилася робити ялинкові прикраси, закладки для книжок, а також вивчали колядки.

«У цей день напередодні найвизначнішого зимового свята – Святого Миколая, відкривається і працює його резиденція. Цього річ Миколай обрав саме Краматорськ. Я вірю, що бажання, загадані у день Святого Миколая обов’язково здійсняться», - сказала начальник відділу національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олена Василенко.

Нагадаємо, «Резиденція Святого Миколая» працюватиме до 19 грудня включно за адресою: м. Краматорськ, вул. Академічна 72, Донбаська державна машинобудівна академія, ІІ корпус, 2-й поверх, вестибюль перед актовою залою.