портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Києві відбудеться Третій Український Жіночий Конгрес

Опубліковано 10 грудня 2019 року, 14:58 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

10-11 грудня у Києві розпочався третій Український Жіночий Конгрес, який став майданчиком для обговорення політики рівних прав та можливостей жінок і чоловіків.

Донецьку область сьогодні представляють заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна  та начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання  облдержадміністрації Лілія Золкіна.

До дискусії запрошені як перші особи усіх гілок української влади, так і представники бізнесу та громадськості.

У списку міжнародних спікерів спецпредставниця Генсекретаря НАТО з питань жінок, миру і безпеки Клер Хатчінсон, спецпредставник Генсекретаря Ради Європи в Україні Режі Брійя, а також міжнародні парламентарі, представники іноземних урядів та посольств.

Третій Український Жіночий Конгрес – це 700 учасників, успішних жінок і чоловіків, 69 топ-спікерів і 9 дискусійних платформ.

Ключовими темами дискусій стануть рівний доступ до політичної та економічної участі, залучення жінок у сектор безпеки та миробудування, боротьба з ґендерно обумовленим насильством, а також подолання стереотипів та посилення ґендерної освіти і виховання.