портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У медзакладах на Донеччині заповненість ліжок, відведених для пацієнтів з COVID-19, складає майже 50%

Опубліковано 23 березня 2021 року, 17:15

Заповненість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для профільної госпіталізації пацієнтів з СОVID-19, у Донецькій області  складає 49,7%  станом на 23 березня.  Про це заступник начальника управління – начальник відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Педенко повідомив під час брифінгу з питань запобігання розповсюдженню коронавірусу на території Донецької області.

«На сьогодні по Донецькій області заповненість лікарень складає 49,7%.  Цей показник тримається вже третю добу. Є лікарні, які більше заповнені,  є лікарні, які заповнені менше»,  -  сказав він. 

Також він зазначив, що питання розгортання  мобільного шпиталю для надання допомоги хворим на COVID-19 наразі не стоїть.  

 «Але, як вам відомо, ми ще минулого року підготували майданчик для розгортання мобільного шпиталю, його буде розгорнуто в разі необхідності»,  -  сказав Олександр Педенко. 


Інші новини за темою