портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Мирнограді презентували роботу молодіжного центру MED

Опубліковано 24 січня 2020 року, 19:52 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

24 січня у Мирнограді відбулась презентація роботи нового молодіжного центру MED. Участь у заході взяла заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, Мирноградський міський голова Олександр Брикалов, представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, молодь та громадськість.

Заступник очільника області звернулась до молоді та зауважила, що молодь міста Мирноград дуже активна, повна сил та можливостей.

«Я вітаю вас із появою такого чудового молодіжного осередку. Сподіваюсь, що він стане поштовхом для розвитку ваших талантів, додасть вам бажання удосконалювати ваші вміння та навички, дасть змогу знаходити тут кращих друзів та формуватися, як особистість. Творчості вам, натхнення, сил до нових звершень та енергії. Миру вам та будьте щасливі», – зазначила Юлія Костюніна.

Присутні оглянули студію звукозапису, яка є у молодіжному центрі, та навіть спробували себе у ролі звукорежисерів.

Молодь привітала гостей заходу художніми номерами. Після офіційної частини присутні мали змогу поспілкуватися один з одним у неформальній бесіді за чашкою кави чи чаю.

«MED» є унікальним для нашої області – це перший арт-медіа-центр.

Основною його метою є об’єднання під одним дахом всіх сучасних та технологічних захоплень(хоббі) молоді. Пошук, розвиток і підтримка здібної, обдарованої і талановитої молоді, реалізація творчого потенціалу. Організація і проведення масових та локальних заходів серед молоді. «MED» це – студія звукозапису, молодіжне інтернетрадіо, YouTube TV, концертний майданчик, відеомайстерня та школа звукорежисури.

На його створення витрачено 1,4 млн грн: 700 тис. грн з обласного бюджету та 700 тис. грн з місцевого бюджету.