портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровському педагогічному коледжі відкрито інноваційний навчально-тренінговий комплекс «Нова українська школа»

Опубліковано 31 серпня 2020 року, 10:05 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Інноваційний навчально-тренінговий комплекс «Нова українська школа»  відкрито напередодні нового навчального року в Комунальному закладі «Покровський педагогічний коледж». 

Облаштуванню комплексу сприяв департамент освіти і науки облдержадміністрації: осередок укомплектовано відповідними меблями та оснащено необхідними матеріалами й технікою, надсучасним інтерактивним мультимедійним комплексом із забезпеченням кожного учня індивідуальним робочим місцем.

Інноваційний навчально-тренінговий комплекс найбільш повно відображає особливості організації освітнього простору НУШ. 

У 2020-2021 навчальному році до робочих навчальних планів введено спецкурс «Нова українська школа», розрахований на 34 аудиторні години, що сприятиме опануванню студентами сучасних методик початкового навчання в умовах освітнього середовища Нової української школи. Також навчально-тренінговий комплекс «Нова українська школа» буде задіяний у процесі викладання таких дисциплін як «Вступ до спеціальності», «Сучасні освітні технології», «Практикум з педагогіки», методики початкового навчання.

Модернізація матеріально-технічного оснащення дає можливість для використання новітніх цифрових технологій в освітньому процесі як під час навчання предметів, здійснення досліджень, індивідуального навчання, так і під час навчальної практики майбутніх вчителів.