портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Селидовому відбулася робоча нарада щодо реконструкції стадіону «Шахтар»

Опубліковано 06 травня 2020 року, 14:38 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

6 травня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Селидове, де провели нараду з питань реалізації програми Президента України «Велике будівництво».

Нагадаємо, на Донеччині до кінця 2020 року мають відкрити 5 нових стадіонів у містах Волноваха, Краматорськ, Селидове та Слов’янськ. З поточною ситуацією щодо оновлення стадіону «Шахтар» у Селидовому керівництво області ознайомив міський голова Віктор Ремізов.

Так, проєктом передбачено провести реконструкцію трибун та адміністративної будівлі, де розташовуватимуться роздягальні та душові, облаштувати бігові доріжки навколо футбольного поля, освітлення та цифрове табло, а також збудувати на території спортивної споруди майданчик з тренажерним обладнанням. Також паралельно мають завершитися роботи щодо улаштування футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м, які тривають з 2018 року. Стадіон буде обладнано елементами доступності для маломобільних груп населення.

Вадим Філашкін у діалозі з учасниками робочої наради наголосив на необхідності жорсткого дотримання термінів виконання запланованих робіт. Вартість проєкту з реконструкції стадіону складає 32 827,278 тис. грн., роботи фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, обласного  та міського бюджетів. На сьогоднішній день укладено договір з підрядником ТОВ «АЛЬЯНСБУД», оголошено торги на технічний нагляд.

Інші новини за темою