портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов’янську пройшов форум «Кращі навички для кращого майбутнього»

Опубліковано 25 січня 2019 року, 18:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

24 січня 2019 року у місті Слов’янськ (бізнес-простір «TOP PLACE») у  рамках проекту підрозділу Іноземної Неурядової Організації «Сейф зе  Чілдрен Інтернешнл» EU4Youth пройшов захід: «Кращі навички для кращого  майбутнього».

У заході прийняли участь представники органів  місцевої влади, центрів зайнятості, молоді підприємці та представники  закладів освіти. Всіх учасників привітала заступник директора  департаменту сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації  Золкіна Лілія Іванівна. Учасники презентували свої досягнення у розвитку  підприємницького потенціалу та працевлаштування вразливої молоді, а  також поділилися здобутками у забезпеченні доступу до можливостей освіти  і професійної підготовки.

Діяльність проекту EU4Youth була  націлена на категорію вразливої молоді. Особлива увага приділялась  внутрішньо переміщеним особам і місцевому населенню, яке постраждало в  результаті конфлікту на Сході України. У рамках проекту було проведено  тренінги з трансверсальних навичок та підприємницької діяльності,  семінари для майбутніх підприємців, ярмарки вакансій. Всього у проекті  прийняло участь більш ніж 1400 молодих хлопців і дівчат, 28 отримали  гранти на розвиток своєї бізнес-ідеї.