портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську завершилася друга заключна сесія обласного лідерського проєкту «7 вершин PRO»

Опубліковано 11 грудня 2020 року, 14:34 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Двадцять учасників з прифронтових міст та селищ Донецької області взяли участь у другій  заключній сесії обласного лідерського проєкту «7 вершин PRO». 

Проєкт «7 вершин» має більш ніж десятирічну історію і понад сотні її випускників вже дорослі успішні люди. В цьому році в основу цього проєкту було покладено програму, яка схвалена комісією Науково-методичної Ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України «PROнавички майбутнього» і це створило вдалий симбіоз актуальної і якісної неформальної освіти завдяки співпраці Донецького обласного дитячо-молодіжного центру з Фондом ООН у галузі народонаселення.

За цей тиждень 20 учасників з прифронтових міст та селищ Донеччини навчилися комунікації, кооперації, логічно мислити, креативно підходити до розв'язання складних життєвих питань, навчилися самовизначатися у професійній сфері і конструювати мету свого життя.

Організаторами було вжито всі необхідні санітарні та протиепідемічні заходи (відповідно до офіційних рекомендацій Уряду) для забезпечення безпеки учасників під час проведення навчання. Їх дотримання вимагалося також кожним учасником тренінгу.