портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Учні та студенти з числа внутрішньо переміщених осіб отримали допомогу від благодійних організацій

Опубліковано 09 червня 2020 року, 16:55 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

4-5 червня за ініціативи облдержадміністрації представники Благодійного фонду «Право на захист» та управління Верховного Комісара ООН у справах біженців надали допомогу учням та студентам з числа внутрішньо переміщених осіб, що навчаються в закладах професійної (професійно-технічної) та вищої освіти Донецької області.

На період карантину ці молоді люди залишилися в гуртожитках закладів освіти, тому допомога здійснена у вигляді продуктових та гігієнічних наборів, розрахованих на 2 місяці, вартістю 2000 гривень.

Усього 18 студентів із Маріупольського державного університету, Маріупольського коледжу мистецтв, Донецького національного медичного університету, Донецького юридичного інституту МВС, Донецького державного університету управління, Маріупольського професійного ліцею сфери послуг, 6 учнів Краматорського вищого торгово-кулінарного училища та Міжрегіонального вищого професійного будівельного училища м. Краматорська отримали благодійну допомогу.

Це лише старт благодійної акції, яка буде продовжена і в інших містах Донецької та Луганської областей. Усього планується охопити близько 150 учнів і студентів.