портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Українські КПВВ "Мар'їнка" та "Новотроїцьке" продовжують працювати

Опубліковано 28 червня 2020 року, 12:36

Українські КПВВ "Мар'їнка" та "Новотроїцьке" продовжують працювати, попри заяви окупаційної "влади" окремих районів Донецької області про закриття для перетину своїх пунктів пропуску. Про це голова Донецької облдержадміністрації,  керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

КПВВ "Мар'їнка" працює щоденно з 11:00 до 14:00, КПВВ  "Новотроїцьке" - з 7:00 до 18:00. І ще протягом двох годин - до 20:00 - українські прикордонники на цьому КПВВ готові приймати тих, хто їде з боку окупованої території.

"Але окупаційна "влада" окремих районів Донецької області заявляє про те, що закрила для перетину свої пункти пропуску.  Українські прикордонники попереджають громадян, які їдуть у бік окупованої території, про можливе блокування окупантами в'їзду на контрольовану ними територію. І у разі повернення на контрольовану територію такі громадяни обов'язково мають встановити додаток "Дій вдома" і дотримуватися режиму самоізоляції. Ті ж, хто не має можливості встановлення додатку, за їхньої згоди будуть направлені у спеціально визначене місце обсервації. Транспорт для цього та необхідний медичний нагляд організувала Донецька ОДА, харчування - за фінансової підтримки міжнародних організацій", - повідомив очільник області.