портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Управління ПФУ на Донеччині переходять на роботу в електронному середовищі

Опубліковано 08 грудня 2020 року, 17:53

Нарахування та виплата пенсій  для понад 800 тисяч пенсіонерів у Донецькій області відбувається своєчасно та в повному обсязі.   Про це повідомила керівник Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад на брифінгу у Краматорську 8 грудня.

«Забезпечено своєчасне нарахування та виплата пенсій понад 800 тисяч пенсіонерів.  Всі пенсії виплачуються в повному обсязі та своєчасно, відповідно до затверджених графіків… У грудні ми продовжуємо фінансувати та виплачувати пенсії у збільшеному розмірі після проведеного перерахунку. Він спричинений зростанням соціальних стандартів, тобто прожиткового мінімуму для осіб, що втратили працездатність станом на 1 грудня, з 1712 до 1769 гривень», -  сказала вона.

Наталія Рад додала, що під перерахунок, який було проведено автоматично,  підпало 684,6 тис. пенсійних справ. 

Вона також зазначила, що зараз в управліннях триває  реорганізація, яка спричинена переходом  до електронного середовища та стовідсоткового використання електронних сервісів.

«На організації та здійсненні прийому громадян це жодним чином не відбивається. Чисельність підрозділів управлінь пенсійного забезпечення залишається діючою, як і чисельність працюючих в управлінні», - сказала керівник Головного управління ПФУ в Донецькій області.

Наталія Рад  також нагадала, що ще влітку управління перейшли на електронне автоматичне призначення та перерахунок пенсій: «Це стає нормою. У нас вже понад 2000 є звернень та призначень у такому форматі».