портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Урочиста церемонія підняття Державного Прапору відбулася на кораблі «Донбас»

Опубліковано 23 серпня 2020 року, 09:35

Урочиста церемонія підняття Державного Прапору України відбулася на пошуково-рятувальному судні «Донбас» у Маріуполі 23 серпня.

Синьо-жовтий стяг – символ  незалежної  України -  замайорів на «Донбасі» під звуки Державного Гімну.

У церемонії взяли участь командувач Об’єднаних сил Володимир  Кравченко та голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

«Нам пощастило бути у вільній Україні, маємо завжди про це пам’ятати. Гордо носити свої національні стяги, демонструючи друзям, ворогам і всьому світові: ми – українці! Щиро дякую усім, хто проливає кров за наш прапор. Бажаю вам донести його до кожного з пунктів пропуску на українсько-російському кордоні!», -  зазначив очільник області у своєму вітальному слові.

Після підняття прапора голова Донецької ОДА Павло Кириленко разом з командувачем Об’єднаних сил Володимиром Кравченком вручили державні й військові нагороди та відзнаки облдержадміністрації.

Нагадаємо,  День Державного Прапора відзначається щороку 23 серпня на виконання Указу Президента України від 23 серпня 2004 року "Про День Державного Прапора України".