портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання колегії

Опубліковано 27 грудня 2018 року, 13:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

27 грудня в Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання колегії під головуванням керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександра Куця. Під час заходу обговорювали підсумки роботи системи соціального захисту населення області за 2018 рік та основні напрями роботи на 2019 рік, розвиток первинного рівня медичної допомоги у Донецькій області, а також план заходів на 2019 рік з реалізації Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Донецькій області на 2016-2020 рр.

Голова Донецької облдержадміністрації зазначив, що з початку 2019 року всі зусилля керівників населених пунктів та обласної влади повинні бути направлені на поліпшення життя мешканців.

«З початку нового року перед керівниками області, міст та районів стоїть найважливіше завдання – забезпечити належні умови проживання для їх мешканців. В першу чергу, ми повинні реалізувати планові заходи. Особливу увагу приділити сплаті за водопостачання в населені пункти, оснащення інфраструктурних об’єктів засобами інклюзивності, оснащенню медичних закладів», – зауважив Олександр Куць.

На засіданні також вручили дипломи, подяки та сертифікати переможцям конкурсу журналістських робіт імені Александрова, заслуженим працівникам обласних підприємств.