портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Світлівській селищній раді Добропільського району відкрився черговий агентський пункт з надання пенсійних послуг

Опубліковано 18 березня 2019 року, 15:16 , ГУ ПФУ в Донецькій області

15 березня в с. Світле Добропільського району Донецької області відбулось відкриття агентського пункту з надання послуг пенсійного забезпечення.

У відкритті агентського пункту взяли участь начальник головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад, голова Добропільської районної ради Тамара Бєлянкіна, в. о. начальника Добропільського об’єднаного управління Неоніла Пітик та голова Світлівської сільської ради Валентин Колосов.

Відтепер інформацію або послуги з пенсійного забезпечення можуть отримати жителі сіл Світле, Шевченко, Красноярське, Новий Донбас, що належать до юрисдикції Світлівської сільської ради, відстань від якої до районного центру складає 18 км. Це понад 2,6 тис. мешканців. Крім того, жителі с. Водянське, в якому проживає 1,6 тис. осіб, також зможуть долучитись до отримання пенсійних послуг.

Прийом громадян буде вестись за затвердженим графіком в приміщенні сільської ради в другий та четвертий четвер місяця з 09.00 до 12.00. Відтепер мешканці навколишніх сіл мають можливість вирішити питання з пенсійного забезпечення безпосередньо за місцем проживання, отримати консультації з актуальних питань пенсійного законодавства, подати документи: для проведення попередньої оцінки права особи на призначення пенсії, її перерахунок, замовити та отримати необхідні довідки, записатись на прийом до керівництва управління Фонду тощо.

Перший виїзний прийом на новоствореному робочому місці провела начальник головного управління Пенсійного фонду України Наталія Рад, під час якого було надано відповіді з питань перерахунку пенсій, виплати житлових субсидій, сплати страхових внесків до бюджету Пенсійного фонду України та інше.

В області продовжується співпраця органів місцевої влади та управлінь Пенсійного фонду. В подальшому планується відкриття віддалених робочих місць і в інших населених пунктах.