портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

"Велике будівництво": Cучасний навчально-виховний комплекс запрацював у Желанному після проведення комплексної модернізації

Опубліковано 01 вересня 2020 року, 11:53

Сучасний навчально-виховний комплекс у селищі Желанне Ясинуватського району запрацював після проведення комплексної  модернізації в рамках програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Участь у відкритті школи взяв заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

Директор НВК Наталія Бізяєва провела для гостей презентацію проекту капітального ремонту будівлі та розповіла про особливості роботи навчального закладу.

"Школа розрахована на 300 учнів, тут працює 15 вчителів та три вихователі. Ми пишаємось тим, що дев'ятеро з них - наші вихованці. Ми безмежно вдячні облдержадміністрації та будівельникам за те, що школа так змінилась на краще. Уся громада з нетерпінням чекала відкриття школи, і сьогодні для кожного з нас справжнє свято!", - сказала вона.

У будівлі було проведено термомодернізацію; заміну внутрішніх мереж; оздоблювальні роботи внутрішніх приміщень; виконані заходи по доступності об’єкта для мало мобільних груп населення; благоустрій прилеглої території.  Загальна кошторисна вартість проєкту капітального ремонту склала 35 233,540 тис. грн.

Вадим Філашкін відзначив якість виконання ремонтних робіт та подякував вчителям за наполегливу працю.

"Дуже приємно бачити таких щирих та вмотивованих викладачів, які прагнуть дійсно навчити дітей. Щастя вам та успіхів",- сказав Вадим Філашкін.

Гостям закладу представили творчі та наукові здобутки учнів, познайомили з місцевою командою "Нащадки козацької слави" з дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл ("Джура")". Першокласники отримали в подарунок  шкільне приладдя, а учні натомість передали гостям обереги, зроблені власноручно.

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.