портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: капітально ремонтуються три лікарні у Маріуполі

Опубліковано 17 жовтня 2020 року, 19:45

Три лікарні у Маріуполі, які капітально ремонтуються в рамках президентського проєкту «Велике будівництво», оглянув голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко під час своєї робочої поїздки півднем області.

Вже завершені роботи в дитячій хірургії у МТМО здоров'я матері та дитини, завдяки якій доступ до медичних послуг з'явиться у ста тисяч дітей: вісімдесяти тисяч з Маріуполя і двадцяти тисяч з околиць. На повну реконструкцію цієї столітньої будівлі та оснащення її сучасним обладнанням пішло 138 мільйонів гривень, із них 103 з бюджету області і 35 - з бюджету міста.

Завершуються роботи у лікарні номер 1, що в Кальміуському районі міста. Тут уже проведено термомодернізацію, здійснено основну масу ремонтних робіт і встановлено нову апаратуру. На ремонт та обладнання для цієї лікарні витрачено 59 мільйонів гривень.

Одразу два відділення ремонтуються в лікарні номер 4 у Лівобережному районі - дитяче інфекційне та відділення екстреної допомоги.

«Роботи ведуться із випередженням графіка», - зазначив Павло Кириленко. 

У відділенні екстреної допомоги працює комунальна аптека, в якій хворі можуть придбати якісні ліки за низькими цінами. В обох відділеннях уже є сучасне обладнання. На ремонт загалом пішло 68,5 мільйонів гривень.