портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відкритий Кубок Донецької області серед учнівської молоді з пішохідного туризму у закритих приміщеннях

Опубліковано 02 квітня 2019 року, 16:24 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

З 29 по 30 березня 2010 року у спортивній залі Державного навчального закладу «Міжрегіональне вище професійне будівельне училище м. Краматорська» проходив Відкритий Кубок Донецької області серед учнівської молоді з пішохідного туризму у закритих приміщеннях .

          На змагання, які проводив Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді, прибуло 77 юних спортсмена з міст: Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Лиман, Покровськ, Торецьк. У Кубку також взяли участь команди Центру туризму з міста Запоріжжя та команда Студенокського ліцею Харківської області.

          До програми Кубку увійшли особисто-командні та командні змагання з подолання смуги перешкод за двома віковими групах на дистанціях ІІ та ІІІ класу». Переможцями у особистому заліку змагань стали юні спортсмени з міст Добропілля, Дружківка, Запоріжжя та Харківської області. У командному заліку переможцями стали: команди Харківської області, команда Добропільського міського центру туризму та краєзнавства та команда Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді з міста Дружківка.

            Усі переможці отримали грамоти та медалі. Команди, які перемогли у загальному командному заліку, були нагороджені кубками. Вітаємо переможців змагань та бажаємо нових перемог!