портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав територіальними центрами соціального обслуговування (надання соціальних послуг)

Опубліковано 17 лютого 2020 року, 17:24 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

15 лютого  поточного року з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виводу військ з Республіки Афганістан територіальними центрами соціального обслуговування (надання соціальних послуг) області було проведено низку святкових заходів.

Для слухачів «Університету третього віку» проведено  тематичні лекції та семінари, а також організовано книжкові та фото-виставки. До проведення тематичних лекцій в територіальних центрах залучились ветерани війни в Афганістані.

Працівниками територіальних центрів проведено відвідування ветеранів – інтернаціоналістів та членів сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав.

Підопічні та працівники територіальних центрів долучились до проведення мітингів-реквіїмів та покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків, місць поховань загиблих в Афганістані.