портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Виконано більшу частину запланованого ремонту моста поблизу Святогірська

Опубліковано 01 липня 2019 року, 16:30 , Служба автомобільних доріг у Донецькій області

У Слов’янському районі за маршрутом руху Богородичне – Святогірськ продовжується ремонт моста через ріку Сіверський Донець. Наразі рух автотранспорту здійснюється у реверсивному режимі (відремонтованою смугою проїзної частини) – на іншій половині мостового полотна добігають кінця роботи з улаштування нової залізобетонної плити та пішохідного тротуару.

Паралельно тривають роботи з відновлення цілісності бетонних поверхонь конструкції мосту (ригелів опор та балок прогонових будов). Незабаром міст буде облаштовано й сучасною системою водовідведення для очищення стічних вод із проїзної частини.

Як вже повідомлялось, міст завдовжки 233 пог. м знаходиться на виїзді з Богородичного у напрямку Святогірська та є складовою частиною автомобільної дороги загального користування державного значення Т-05-21 /М-03/ – під’їзд до м. Святогірська, км 6+895. Після ремонту мостовий перехід, побудований у 1972-ому році, відповідатиме сучасним стандартам безпеки дорожнього руху та охорони навколишнього природного середовища.

Поточний середній ремонт на замовлення Служби автомобільних доріг у Донецькій області виконує ТОВ «ВП Мост». Джерела фінансування: Державний дорожній фонд та обласний бюджет.

Шановні водії! Роботи виконуються з перекриттям половини ширини проїзної частини! Будьте вкрай уважні за кермом та виконуйте вимоги Правил дорожнього руху! Зважайте на тимчасово встановлені технічні засоби організації дорожнього руху!