портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вітання Павла Кириленка з Днем шахтаря

Опубліковано 25 серпня 2019 року, 10:00

Шановні гірники!

Від імені Донецької облдержадміністрації, обласної військово-цивільної адміністрації щиро вітаю вас з професійним святом – Днем шахтаря!

Ви обрали своєю метою благородну місію – давати людям тепло і світло. Праця шахтаря є справою героїв, оскільки ризикуючи своїм життям, ви кожного дня спускаєтесь під землю, щоб забезпечувати енергетику і промисловість України «чорним золотом».
Своєю наполегливою та самовідданою працею ви сприяєте зростанню національної економіки та зміцнюєте енергетичну незалежність нашої держави, тобто власними руками вибудовуєте майбутнє для кожного з нас. Кожна видана на-гора тонна вугілля – це неймовірні людські зусилля та гордість за почесну професію шахтаря.
На сьогодні вугільна галузь має чимало проблем. Добре розуміючи їх, ми докладаємо максимум зусиль та вживаємо всіх заходів для покращення ситуації у державному секторі вуглевидобутку. Сподіваємось, що, незважаючи на всі труднощі, спільні зусилля дозволять вирішити проблеми стратегічно важливої вугільної галузі та забезпечать зростання добробуту гірників Донецької області.
Дорогі шахтарі, бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, добробуту, миру та удачі. Нехай Господь благословляє вас і ваших близьких та оберігає від всіх негараздів!

З Днем шахтаря!

З повагою,
Голова Донецької облдержадміністрації,
керівник обласної військово-цивільної адміністрації
Павло Кириленко