портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Євген Вілінський провів зустріч з представниками ОБСЄ

Опубліковано 24 червня 2019 року, 18:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч представників Донецької облдержадміністрації під головуванням першого заступника Євгена Вілінського з делегацією Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні. Під час заходу сторони обговорили питання політичної, економічної, гуманітарної ситуації в регіоні.

Як підкреслив Євген Вілінський, однією з найбільших проблем Донецької області є водопостачання. Через постійні обстріли ускладнюється робота ремонтних бригад.

«Метою мого візиту є ознайомлення з роботою команди моніторингової місії. Головне завдання  - це розведення сторін у станиці Луганської та встановлення перемир’я під час збору врожаю. Я знаю, ви теж зацікавлені у припиненні вогню», - зазначив Голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ (СММ ОБСЄ) в Україні Халіт Чевік.

У свою чергу Євген Вілінський наголосив на необхідності подальшого плідного співробітництва.

«Ми завжди вітаємо комунікації, відкритості. Чим більше зможемо передати інформації один одному, тим простіше буде приймати рішення. І коли виникають термінові проблеми, ми завжди знаходимо ваших колег. Але, нажаль, навіть зусилля такої поважної організації не призводять до успіху. Ворог продовжує порушувати режим тиші і навіть обстріляв співробітників ДСНС під час ремонтних робіт у Мар’їнці», - підкреслив перший заступник Донецької облдержадміністрації.