портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юна костянтинівська піаністка стала призером міжнародного конкурсу

Опубліковано 03 січня 2019 року, 13:50 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Юна піаністка з Костянтинівки Діана Стогнушенко стала призером міжнародного конкурсу International Piano Competition César Franck 2018, який відбувся наприкінці грудня у Брюсселі.

Про це повідомила мати дівчинки – пані Надія Стогнушенко.

Талановита дівчинка з Костянтинівки виборола третю премію і стала єдиною, хто привіз в Україну нагороду з International Piano Competition César Franck. Пані Надія зазначає, що конкурс був дуже складним, але цікавим. Його оцінювали члени журі з Італії, Іспанії, Польщі, Німеччини, Ізраїлю, Бельгії та Росії. Від них Діана отримала не лише нагороду, а й цінні рекомендації і пропозиції щодо подальших виступів.

На конкурсі юну піаністку підтримувала її наставниця - Лариса Бондаренко. Після повернення з Брюсселю вони були запрошені до Маріїнського палацу на зустріч з Мариною та Петром Порошенко. Діана зіграла на роялі та отримала нагороду від Президента України.

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць подякував усім, хто розвиває дитячі таланти на Донеччині, - педагогам та наставникам.

«Окремо дякую управлінню у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації за те, що знайшли можливість фінансово підтримати поїздку талановитої дитини до Брюсселю», – підкреслив Олександр Куць.