портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юні екологи Донеччини – переможці Всеукраїнської олімпіади!

Опубліковано 20 березня 2019 року, 09:33 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

11-15 березня 2019 року у м. Кременець Тернопільської області відбулась Всеукраїнська учнівська олімпіада з екології, у якій взяли участь 80 учнів 10 - 11 класів із 24 областей України та м. Київ. У тому числі –  команда Донецької області: учні комунального закладу «Маріупольський технічний ліцей» Маріупольської міської ради Єлизавета Дідур, Маргарита Мелешкова, Марія Сопутняк та Кирило Мірошниченко, учень Багатопрофільної гімназії Покровської міської ради.

Олімпіада проходила у два тури: під час теоретичного юні екологи виконували тестові завдання та відкриті завдання у формі аналізу відеоряду; практичний тур передбачав публічний захист екологічних проектів. Крім цього, у вільний від змагань час учасники олімпіади відвідали історичні місця Тернопільщини. Кожен з учасників отримав значний досвід, цікаві враження та нових друзів.

 За підсумками змагань дипломомами І ступеня нагороджено Маргариту Мелешкову, ІІІ ступеня – Марію Сопутняк. Вітаємо з перемогою команду екологів Донецької області! Бажаємо натхнення та подальших перемог!