портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Рятувальники отримали нагороди від Донецької ОДА

Опубліковано 16 вересня 2020 року, 12:28

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін у прифронтових Гранітному, Мар'їнці та Авдіївці нагородив працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, які виконували завдання з відновлення житлових будинків, що були пошкоджені внаслідок агресії Російської Федерації на Сході України.

На доручення голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка Вадим Філашкін привітав рятувальників та вручив відзнаки облдержадміністрації - пам'ятні знаки "За розвиток Донеччини", грамоти та подяки.

"Хочу побажати вам і вашим родинам міцного здоров'я та усього найкращого. Я неодноразово казав, що у Донецькій області працюють тільки найкращі рятувальники. Я вдячний вам за те, що ви доклали максимум зусиль для відновлення житла наших громадян", - наголосив він.

До присутніх також звернувся начальник ГУ ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін.

"Ми реалізуємо масштабний соціальний проєкт. Силами підрозділів ДСНС протягом року відновлено 844 будинки, тоді як протягом 2017-2019 років було відновлено тільки тисячу будинків. Дозвольте привітати вас з прийдешнім професійним святом - Днем рятувальника. Ви гордо несете ім'я "рятувальник", і ми усі пишаємось вами", - сказав Олексій Мігрін.

Вадим Філашкін підкреслив, що завдання з відновлення будинків буде завершене найближчим часом.

"Головою Донецької ОДА Павлом Кириленком було поставлене амбітне завдання - до кінця року відновити тисячу будинків. Станом на сьогодні вже завершені роботи на 1025 об'єктах. Ще понад 200 будинків Жованки, Гладосового, Травневого, Водяного, Опитного та Пісок відновлять за рахунок матеріального резерву Донецької ОДА. Це стало можливим завдяки отриманню дзеркального режиму тиші", - зазначив він.

До привітань долучився і керівник військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Віталій Барабаш.

"Кожного дня ви допомагаєте нашим мешканцям. Вже сьомий тиждень тут не стріляють. Це велике досягнення керівництва держави і області. Я дуже хочу, аби всі будинки були відновлені, і ви приїжджали до Авдіївки лише у гості", - сказав він.

Також Вадим Філашкін зауважив, що відновлення житлових будинків буде продовжуватись. У планах - відновити ще понад 3500 будинків поблизу лінії розмежування протягом найближчих років.