портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У виставкових залах Донецького обласного художнього музею працює виставка «Схід-Захід разом»

Опубліковано 14 травня 2021 року, 12:35 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Виїзна робоча нарада з питань розвитку Донецького обласного художнього музею пройшла під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної 13 травня.  

Останні два роки музей працює над поповненням фондової колекції та промоцією сучасних українських митців регіону й України. 

Також Юлія Костюніна відвідала виставку «Схід-Захід разом», яка проходить в межах Меморандуму про співпрацю між Донецькою, Луганською, Львівською та Івано-Франківською областями «Змінимо країну разом» у виставкових залах Донецького обласного художнього музею. Експозиція нараховує 56 робіт від 24 українських художників, як досвідчених, так і молодих митців Львівщини та Донеччини. 

Довідково: Донецький обласний художній музей у вересні 2015 року було перереєстровано на території, підконтрольній українській владі, на базі його відділу Музей народної архітектури, побуту та дитячої творчості в селі Прелесне Черкаська ОТГ Краматорського району. На сьогодні виставкові зали музею розміщуються за адресою: м. Краматорськ, вул. Тріумфальна, 8.