портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершено ремонтні роботи на водогоні «Горлівка-Торецьк»

Опубліковано 12 січня 2021 року, 13:40

Завершено ремонтні роботи на водогоні «Горлівка-Торецьк», через низку поривів на якому з 4 січня без водопостачання залишилися м. Торецьк, м. Залізне, смт Північне, смт Південне та частково смт Щербинівка.

Фахівці КП «Компанія «Вода Донбасу»  завершили роботи о 13-15. Наразі розпочато заповнення системи водоводу під невеликим тиском, з метою недопущення нових поривів. Попередньо, повне відновлення схеми водопостачання з подальшою подачею води споживачам очікується о 08:00 13 січня.  

Нагадаємо, лише 8 січня бригади АВР Часовоярського РВУ змогли приступити до ремонтних робіт у «сірій» зоні, після отримання письмових гарантій безпеки. 

Проте 8 січня у районі проведення робіт по відновленню водопостачання на ділянці водогону «Горлівка – Торецьк» двічі було порушено режим «тиші» (в тому числі із застосуванням гранатомету) з боку російсько-окупаційних військ.

У «сірій» зоні працівникам  КП «Компанія «Вода Донбасу» було дозволено проводити роботи лише у світлий час доби в супроводі представників СММ ОБСЄ та піротехнічного розрахунку ДСНС України. Контроль за дотриманням наданих гарантій безпеки та режиму припинення вогню було здійснено представниками УС СЦКК.