портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Завершилась ротація працівників ДСНС України, які з 1 квітня відновлювали житло вздовж лінії розмежування на Донеччині

Опубліковано 07 червня 2021 року, 14:47

Завершилась ротація працівників ДСНС України, які з 1 квітня виконували завдання з відновлення житлових будинків вздовж лінії розмежування у Донецькій області. 

Сьогодні, 7 червня, заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін,  заступник Командувача операції Об'єднаних сил полковник Григорій Токар,  заступник голови ДСНС України Микола Ільченко взяли участь у нагородженні почесними грамотами, відзнаками, нагрудними знаками та подарунками особового складу ДСНС, який завершує ротацію з находженням в зоні проведення ООС. 

Участь у нагородженні взяли також керівництво районів та ВЦА, а також депутати Миколаївської обласної ради Євгеній Ігнатенко та Владислав Мартиченко. 

 «Завдяки вам на сьогодні відновлено 359 будинків. Хочу вам подякувати за те, що робите, за те, що багато хто з вас тут вже не перший раз. Без вашої допомоги неможливо зробити стільки добра людям.  Ми вас проводжаємо як героїв»,  -  сказав заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.  

Заступник голови ДСНС України Микола Ільченко зазначив, що вже через декілька днів особовий склад ДСНС, який понад 2 місяців працював над  відновленням житлових будинків на Донеччині,  вирушить до своїх гарнізонів.  «Хочу подякувати за якісну, дуже професіональну роботу, яку ви виконували на території багатьох районів Донецької області.  Дуже приємно, що ми трошки дали надію на щасливе життя місцевому населенню.  Все, що ми могли, ми зробили.  Пишаюся тим, що наші підрозділи відпрацювали на відмінно»,  -  сказав Микола Ільченко. 

Заступник Командувача операції Об'єднаних сил полковник Григорій Токар також зазначив, що  співробітники ДСНС «несуть мир у домівки,  виконують якісну, чесну працю».   «Там, де ви працюєте, все змінюється. Передаю слова вдячності від Командувача Об’єднаних сил, від ОКП ООС і від усього особового складу, який зараз знаходиться на обороні суверенітету і територіальної  цілісності нашої держави»,  -  сказав він.  

З початку квітня  на  Донеччині стартував черговий етап з відновлення житла, яке виконує   особовий склад ДСНС. Тут працюють рятувальники з усієї країни.  Донецька облдержадміністрація забезпечує працівників ДСНС усіма необхідними будівельними матеріалами, які придбані за кошти резервного фонду обласного бюджету. 

Відновлювальні роботи житлових будинків цивільному населенню Донеччини рятувальниками ДСНС продовжиться.