портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Змін у прогнозах Донецького регіонального центру гідрометеорології не відбулось

Опубліковано 04 січня 2019 року, 19:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Ввечері  4 січня відбулось чергове засідання обласного координаційного штабу з питань реагування на погіршення погодних умов, на якому в онлайн-режимі з керівництвом населених пунктів області були обговорені проблемні питання організації допомоги при надзвичайних ситуаціях під час несприятливих погодних умов. Воно пройшло під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза.

Згідно отриманої інформації, все залишається без змін. На 4 і 5 січня в Донецькій області очікується проходження циклону, тому необхідні служби мають бути мобілізовані.

«На даний час вже засипає снігом 6 районів області, переважно центр і південь. Як і очікувалось, циклон вже дістався півночі області. Сьогодні було прийнято рішення обмежити рух вантажного та автомобільного транспорту зі сторони Запорізької області. Штаб працює цілодобово. Просимо мешканців Донецької області утриматися від поїздок власним автотранспортом», – зазначив Ігор Стокоз.

В рамках наради було визначено порядок взаємодії між відповідними службами щодо реагування на виникнення можливих надзвичайних ситуацій.