портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Звернення Олександра Куця з нагоди 5-тої річниці визволення міста Лиман від російської окупації

Опубліковано 04 червня 2019 року, 09:00

Шановні мешканці та гості Лиману!


Північ Донеччини першою зазнала жахіття «руського миру». Понад 50 днів Лиман був у полоні російсько-терористичних військ. І 5 років тому став першим містом Донецької області, яке було звільнено українськими військовими від російсько-терористичних військ. Це стало першим етапом для подальшого звільнення міст північної Донеччини.

Завдяки спільним зусиллям військовослужбовців Збройних Сил України, Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ над містом  знову гордо майорить Державний Прапор України.

Сьогодні ми дякуємо нашим воїнам, мешканцям Лиманщини, які незважаючи на загрозу власному життю, допомагали та підтримували українських військових.

Зараз жителі багатьох міст Донеччини, звільнених від російської навали, живуть без війни, але загроза повторення страшних подій залишається.

Кожен з нас має пам’ятати, яку ціну покладено за кожний мирний день у наших містах, пам’ятати про тих, хто поклав своє життя за наш щоденний спокій, і про тих, хто сьогодні оберігає його вздовж лінії розмежування, крок за кроком звільняє нашу землю та не дає жодного шансу ворогу просунутися вперед.

Віримо, що невдовзі всі території Донецької, Луганської областей, Крим будуть звільнені від окупації, й ми святкуватимемо Перемогу в російсько-українській війні.

Від щирого серця бажаю всім мирного неба над головою, щастя, благополуччя, стабільності, процвітання, впевненості у завтрашньому дні!


Голова облдержадміністрації,

керівник обласної військово-

цивільної адміністрації                                                              О.І. Куць