портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

123 тисячі послуг з початку року надали спеціалісти ГУ ПФУ в Донецькій області, прийом ведуть і в гуманітарних хабах

Опубліковано 24 травня 2023 року, 17:47

Про завершення виплатного періоду травня та підготовку до наступного місяця розповіла сьогодні начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Наталія Рад на брифінгу з питань пенсійного забезпечення, надання житлових субсидій, пільг та страхових виплат.  Загалом на соціальні виплати, які адмініструють підрозділи ГУ ПФУ Донецької області, спрямовано 5,3 млрд гривень. Всі виплати здійснювались своєчасно, в повному обсязі і у встановлений термін.

Прийом громадян з різноманітних питань спеціалістами управління не тільки продовжується на 13 "майданчиках" Донецької області, а й регулярно ведеться за її межами - у гуманітарних хабах (центрах), створених в різних регіонах країни. Впродовж травня мешканцям Донеччини вже надано 35 тисяч послуг з різних напрямків роботи ПФУ, а з початку року - більше 123 тисяч. 

Під час брифінгу була надана інформація з низки питань. Як здійснюється пенсійне забезпечення жителів тимчасово окупованих територій? Яким є порядок отримання соціальних виплат, пільг та субсидії?  Про це та інше розповіла Наталія Рад. Повністю відеозапис брифінгу ви можете подивитись нижче:


А станом на 24 травня 2023 року Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області профінансовано 5097,6 млн грн, в тому числі:

-  4743,6 млн грн  - на пенсійні виплати (в тому числі 168,9 млн грн на пенсійні виплати військовослужбовців). Пенсії через банківські установи профінансовано по 24 травня, через відділення поштового зв'язку профінансовано в повному обсязі.

  - 113,7 млн грн - на житлові субсидії та пільги за квітень 2023 року.    

- 240,3 млн грн  - на страхові виплати  (в тому числі 20,1 млн грн на оплату лікарняних).