портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

16 червня - День батька!

Опубліковано 20 червня 2019 року, 09:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

День батька в Україні став офіційно визначений з 8 травня 2019 року, коли Кабінетом Міністрів України було схвалено Указ Президента України «Про День батька». Головною метою відзначення Дня Батька в Україні є забезпечення сприятливих умов для всебічного розвитку сім’ї як основи суспільства через підвищення статусу чоловіка як батька у виховному процесі дітей.

Велетенські мильні бульбашки, татусі-геркулеси, захоплююча розважальна програма та концерт просто неба - в Авдіївці до Дня батька відбувся вуличний фестиваль У Бахмутському районі в молодіжному центрі «Імпульс» м.Світлодарськ відбулась година спілкування «Тато – заступник, порадник і друг», під час якої діти з задоволенням розповідали про своїх татусів, висловлювали їм свою любов і подяку. В молодіжному центрі «Вітер змін» смт. Миронівський відбувся майстер-клас з виготовлення Листівки з привітаням з Днем батька. ОКП «Центр кіномистецтва та культури» провів показ худжнього фільму «Сторожова застава» в с.Райгородок Донецької області. КЗ «Донецький академічний обласний драматичний театр до Дня батька провів сімейний перегляд вистави «Ніч помилок» О. Голдеміта. КЗК «Донецька обласна бібліотека для дітей» провела наступні заходи: книжкова виставка «Читаємо разом з татом», літературна лотерея «З татом всюди разом», бесіда-діалог «Мій батько – наставник чи друг». У ВНЗ КФВ «Маріупольський коледж мистецтв» було проведено тематичну класну годину: «Пишаюсь моєю родиною» з показом сімейних альбомів та фільмів, організовано та проведено спортивні змагання та розваги, конкурси для батьків разом з дітьми на березі Азовського моря.