портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась найочікуваніша подія літа – обласний молодіжний форум «IDIDIT»

Опубліковано 20 червня 2019 року, 09:17 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З 14 по 18 червня в м. Святогірськ відбувся обласний молодіжний форум «IDIDIT».

Організатором виступив КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» за підтримки управління сім’ї,молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання.

Це форум для молоді був створений з метою свідомого вибору професії, пропагування різноманітних можливостей, надання інструментів для подальшого розвитку.

Більше ніж 50 молодих людей з 6 областей нашої країни мали змогу прийняти участь в нереальних тренінгах, присвячених пошуку себе, мотивації, новітніх можливостей. Запрошеними гостями були предствники Flex, УАЛ(Харків), БУР, EURODESK,Молодь дебатує,Erasmus+ та Активні Громадяни.

Кожен з нас вірить, що для молоді це був цінний досвід, а головне – що учасники змогли по-справжньому відчути свій потенціал, що стане рушійною силою для подальшої роботи над собою і в майбутньому для справжніх змін в суспільстві.

Важливо зазначити що ідея цього форуму виникла у молоді та саме вони втілювали в життя цей проект,тож, друзі – звертайтесь та давайте втілювати молодіжну політику разом!