портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

160 учнів дітей з Донеччини прийняв оздоровчий центр на Хмельниччині

Опубліковано 09 лютого 2024 року, 20:57

До санаторно-оздоровчого центру соціальної реабілітації «Смарагдове місто» прибули на навчання та оздоровлення 160 учнів з 16 громад області. 

Незважаючи на те, що центр релокований на Хмельниччину, він продовжує приймати дітей з рідної Донеччини. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

На початку зміни відбулись традиційні для організаційного періоду заходи – урочисте відкриття та вибори в дитячу мерію – шанс для активних і небайдужих старшокласників реалізувати свої лідерські риси.

Педагоги підготували для дітей тиждень біології та географії, під час якого учні зможуть поглибити знання з природничих дисциплін, вчитимуться відповідальному ставленню до природи.

“Для розвитку творчих здібностей у центрі організовано роботу гуртків і студій, де можна навчитися виготовляти вироби у різних техніках, займатися співом, танцями, грою на музичних інструментах. Відвідуючи локацію «Пізнай себе», вихованці отримають кваліфіковану психологічну допомогу, зможуть ділитися почуттями та отримати підтримку. Бажаю дітлахам провести час з користю: отримати нові знання, враження, знайти друзів та відкрити в собі здібності і таланти!” - наголосив Вадим Філашкін.