портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

18-та гуманітарна місія Міжнародного штабу допомоги українцям прибула на Донеччину

Опубліковано 12 серпня 2023 року, 15:04

За дорученням начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка заступник голови Донецької облдержадміністрації Максим Сандига взяв участь у церемонії передачі гуманітарного вантажу від Міжнародного штабу допомоги українцям. Це вже вісімнадцята гуманітарна місія Штабу, і цього разу для військових були доставлені дрони, автомобілі та медикаменти. Волонтери також пригостили бійців домашніми смаколиками. До церемонії передачі гуманітарного вантажу долучились представники Нацполіції, бійці Сил спеціальних операцій, Державної прикордонної служби України та військовослужбовці бригад, які виконують завдання на Донеччині.

Дрони передані в рамках проєкту “1000 дронів для України”, який втілює Міжнародний штаб допомоги українцям за підтримки начальника Донецької ОВА Павла Кириленка та начальника Львівської ОВА Максима Козицького. Всього наразі до Донеччини волонтери доставили 350 дронів, і робота у цьому напрямку постійно триває. 

“Ми дякуємо нашим партнерам за те, що допомога надається на постійній основі. Зокрема, дрони дуже важливі для фронту, адже вони рятують життя наших хлопців і допомагають їм нищити ворога. Також я вдячний пану Генадію Васьківу, фонду «Можу», іншим нашим партнерам за постійну допомогу воїнам, які боронять нашу землю на найскладніших напрямках фронту”, - зазначив Максим Сандига.

Голова Міжнародного штабу допомоги українцям Ганна Крисюк також повідомила, що сьогодні в рамках місії окрім передачі дронів відбулась передача двох автомобілів, які будуть використовуватись військовослужбовцями для виконання завдань з оборони держави у Донецькій області.