портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччина відзначає Міжнародний день молоді

Опубліковано 12 серпня 2023 року, 15:51 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

12 серпня Україна спільно з Європою вже другий рік поспіль відзначає Міжнародний день молоді. Донеччина також не залишилась осторонь. Протягом тижня напередодні свята у 27 громадах області відбувались зустрічі активної молоді із представниками керівництва громад області. На таких зустрічах молоді люди разом із державними службовцями обговорювали шляхи відновлення своїх громад після війни та напрацьовували дорожні карти своїх дій, які допоможуть у відновленні громад області після нашої Перемоги.

Молодь – це найважливіший ресурс країни. Вони є майбутнім країни, і від неї залежить її розвиток. Молодь має енергію, ідеї та ентузіазм, які необхідні для того, щоб змінити світ.

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр узагальнив та презентував напрацювання активної молоді Донеччини під час обласного молодіжного онлайн-форуму «В єдності наша сила: Донецька область».

Молодь може навчатися та розвиватися, щоб стати кваліфікованими фахівцями, які зроблять свій внесок у розвиток економіки країни.

Молодь може займатися волонтерством та громадською діяльністю, щоб зробити свій внесок у розвиток суспільства.

Молодь може голосувати та брати участь у політичному житті країни, щоб впливати на рішення, які приймаються.

Молодь може бути творчою та інноваційною, щоб розробляти нові ідеї та рішення для вирішення проблем країни.

Також у громадах області пройшли різноманітні святкові заходи із дотриманням безпекових вимог військового стану. Так представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації відвідали туристично-пізнавальний захід для молоді під час якого молодь взнала багато цікавого на локаціях «Перша домедична допомога», «Мінна безпека», «Складання намету», «Дитяче містечко» в Удачненській територіальній громаді та святковий захід у Шахівській територіальній громаді.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації