портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

399 нагород вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку року, із них сім – минулого тижня

Опубліковано 05 жовтня 2022 року, 20:58 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

399 нагород вибороли спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку 2022 року, із них 7 – минулого тижня. У річній скарбничці області: 187 золотих, 135 срібних, 77 бронзових медалей. Олімпійці здобули 220 нагород, неолімпійці – 147 нагород, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 32 нагороди, повідомляє Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Протягом тижня, з 26 вересня по 2 жовтня поточного року, представники Донеччини вибороли 7 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 4 золоті, 2 срібні та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в п’яти видах спорту.

Бодібілдинг

Катерина Миронюк із Маріуполя здобула два «золота» на чемпіонаті світу з фіт-модель, що відбувся 1-3 жовтня в столиці Литви Вільнюсі. Спортсменка стала першою у ростовій категорії +172 см та в абсолютній категорії серед жінок.

Карате WKC

Софія Бичик із Курахового виборола срібну медаль на чемпіонаті світу з карате WKC у віковій категорії 12-13 років, місцем проведення якого з 30 вересня по 2 жовтня були Карлові Вари (Чехія).

Легка атлетика

Представниця Дружківської громади Вікторія Калюжна перемогла на традиційному міжнародному відкритому чемпіонаті з гірського бігу «Biegu Trzech Kopców», що 2 жовтня відбувся в польському місті Краків.

Тхеквондо (ВТФ)

Артем Гарбар із Дружківки став бронзовим призером молодіжного чемпіонату Європи з тхеквондо (ВТФ) серед спортсменів до 21 року у ваговій категорії до 80 кг. Змагання проходили 27-30 вересня в столиці Албанії Тирані.

Інваспорт. Пауерліфтинг

Антон Крюков із Маріуполя до «золота» особистої першості чемпіонату Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, здобутого позаминулого тижня у ваговій категорії до 107 кг, додав ще дві медалі командних змагань, які завершилися 29 вересня в столиці Грузії Тбілісі. У складі чоловічої команди Антон виборов «срібло», а у міксті (змішаній команді) – «золото».

За матеріалами Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Інші новини за темою