портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

532 нагороди здобули спортсмени Донеччини на міжнародних змаганнях з початку року, із них 5 – минулого тижня

Опубліковано 08 грудня 2022 року, 23:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

У річній скарбничці області: 257 золотих,  171 срібна,   104 бронзові медалі. Олімпійці вибороли 263 нагороди, неолімпійці – 210, спортсмени з видів спорту осіб з інвалідністю – 59.

Протягом тижня з 28 листопада по 4 грудня поточного року представники Донеччини вибороли 5 нагород на міжнародних змаганнях, з яких 3 золоті, 1 срібна та 1 бронзова. Визначні результати атлети показали в двох видах спорту.

Вітрильний спорт

Перемогу на міжнародних змаганнях з вітрильного спорту «31st St Nicholas Regatta - Memorial Vladimir Barbic», що відбулися 1-4 грудня в хорватському місті Пула, здобув спортсмен із Маріуполя Валерій Кудряшов. Він став кращим у олімпійському класі яхт ILCA 7.

 Боротьба самбо

За підсумками Кубку Європи з боротьби самбо, що 1-6 грудня пройшов у Румунії, спортсмени Донецької області здобули 4 медалі. Владислав Руднєв у ваговій категорії до 79 кг виборов «золото» у бойовому розділі та «срібло» в спортивному розділі самбо, Дмитро Стеценко став переможцем категорії до 88 кг у спортивному розділі (обидва представляють Краматорськ). Єлизавета Моренко з Бахмута додала до скарбнички «бронзу» категорії понад 80 кг у спортивному розділі.

За матеріалами управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації