портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Безкоштовне навчання з соціального підприємництва за міжнародною програмою Social entrepreneurship in Ukraine

Опубліковано 13 вересня 2024 року, 15:28 , Донецький обласний центр зайнятості

13 вересня в.о.директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова провела робочу зустріч з представниками Громадської організації «Центр експертних рішень та адвокації».

Темою зустрічі стало обговорення напрямків співробітництва щодо реалізації міжнародної програми із соціального підприємництва «Social entrepreneurship in Ukraine». Ця унікальна ініціатива дає можливість отримати безкоштовні знання та навички, необхідні для створення успішного соціального бізнесу.

Програма розрахована на участь підприємців та підприємиць, молоді віком від 16 до 35 років, представників та представниць громадських організацій та всіх, хто цікавиться соціальним підприємництвом або хоче спробувати себе у започаткуванні власної справи, яка вирішуватиме виклики сьогодення.

Під час обговорення сторони домовились про спільні заходи щодо інформування населення та залучення бажаючих навчатися будувати свій бізнес у сфері соціального підприємництва.

Про програму: Ініціатори програми - Громадська організація «Центр експертних рішень та адвокації» за підтримки Державного центру зайнятості. До реалізації проєкту також долучилися Талліннський університет, Данська рада у справах біженців (DRC), Агентство інновацій і технологій Грузії та Асоціація "ATINATI".

Докладніше про проєкт на сайті Дія.Бізнес за посиланням: https://t1p.de/i48fw

Бажаючим приєднатися до навчання за програмою «Social entrepreneurship in Ukraine» необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/RomyGHRVRYh5RGRA7

Call-центр Донецького обласного центру зайнятості: 0-800-33-61-67